3 kokböcker på 3 år!

By december 11, 2017Kost, Mitt liv, Inspiration

Heej!

Idag dök den här bilden upp som minne på Facebook. Bilden är tagen för nästan exakt 3 år sedan då jag släppte min första kokbok! En bok som betyder mycket för mig och som jag är så glad över att så många har köpt!

Idag, 3 år senare är min 3:e kokbok ute och jag hoppas ni ska tycka om den minst lika mycket!

3 kokböcker på 3 år. Känns lite overkligt faktiskt.

#minne #minförstakokbok #annikaspaleokök #3ekokboken #mativation #paleo

Kram Annika

Join the discussion 2 Comments

 • Lene skriver:

  Jag har din första bok och älskar den. Jag har alla dina böcker nu och jag älskar dem allihopa. Jag har än så länge bara ögnat igenom den senaste, men så mycket matnyttigt det finns. Vilka recept! Där är två recept jag blivit helt förälskad i och som bara MÅSTE testas. Tack för att du finns fina du.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 • Annika skriver:

  Tack fina Lene för dina ord!
  Kram Annika

Leave a Reply