Bara två dagar kvar…

By februari 28, 2016Träning, Inre hälsa, Kost

  
Hej!

Nu är det bara två dagar kvar att anmäla sig till den nya uppstarten av The-plan som startar den 18 mars!

Sugen på att komma i form inför sommaren?

Att genomföra en förändring för att gå ner i vikt, komma i sitt livs form och samtidigt må så bra som möjligt är inte alltid så enkelt… Men med hjälp av The-plan blir det nu lätt som en plätt. Du får verktygen av oss och du investerar i din egen hälsa och ditt egna liv!
Med The-plan får du veckovisa kostråd, träningsprogram samt inspiration och information kring hur du ska agera och tänka mentalt för att ge dig själv de bästa tänkbara förutsättningarna för att lyckas med det du vill åstadkomma med din hälsa.
The-plan passar alla men du behöver ha tillgång till gym eller vikter för att kunna utföra träningen.
The-plan består av tre delar. Den första delen är en kick-start/challenge. I den andra delen adderas fler matvaror samt förändring av träningsupplägg. Del tre handlar om att skapa ett sätt att leva framåt för att bibehålla de goda resultateten på ett naturligt sätt; för vi kan ju inte hela tiden leva i en ”challenge”. Det förmånliga priset för dessa tre månader ligger på 995 kronor.
Är du med? Gå in på www.the-plan.se för att läsa mer och anmäla dig!
För att delta behöver du ha anmält dig och gjort din inbetalning senast den 1 mars. The-plan startar sedan den 18 mars. Vi ser fram emot din anmälan!

Varmt välkommen till The-plan!

Hälsningar Annika Sjöö, Michael Hansson Sjöö och Åsa Nyvall

Join the discussion 2 Comments

 • Åsa skriver:

  Hej,
  Jag har just läst din 30 dagar Paleo bok. Jag förstår inte riktigt påståendet att Potatis blir socker i kroppen, men inte sötpotatis? Vad menar du med det?

  • Annika Sjöö skriver:

   Hej!
   Ledsen om kag gjort dig förvirrad. Anledningen till att man inte äter potatis utan sötpotatis är för i paleo utgår man ifrån ursprungsmat i så stor utsträckning det går och faktum är att vi inte ätit potatis en särskilt stor del av vår historia. Men visst, när vi äter stärkelse så bryts det ner i vår tarm till dess minsta byggsten, som alltså är glukos. Så det som kommer in i kroppen när vi äter stärkelse är just glukos.
   Sötpotatis räknas, tror det eller ej, som en ört öven om den ofta benämns som en rotfrukt. Därmed inte sagt att potatis är dåligt, vissa med känsliga tarmar kan dock reagera mer på den än på sötpotatisen. Jag tycker att potatis tillsammans med exempelvis quinoa hamnar lite i ”paleogråzonen” då det heller inte innehåller gluten, och vill man äta det så är det helt upp till var och en!
   Kram Annika

Leave a Reply