Bättre snacks och samarbeten!

By maj 29, 2017Kost

Hej hej!

Sedan 3 år tillbaka har jag samarbete med ett företag som heter Soma Nordic, numera under koncernen Midsona. För mig är det otroligt viktigt när jag gör samarbeten att det är produkter jag själv använder och kan stå för! Det är ofta jag faktiskt tackar nej till samarbetsförfrågningar även om ersättningen skulle vara hög. Så om jag skriver om någon produkt/event så menar jag det verkligen! Kan vara bra för er att veta.

Ni som följt mig ett tag vet att jag använder kokosolja från Cocosa dagligen, både i matlagning och bakning och jag brukar ofta göra mina egna snacks. MEN om man känner att man inte alltid har tid med det så rekommenderar jag just dessa kokoschips. De är jättegoda! Och passar dig som gillar starka smaker.

Cocosa® Chips är härligt spröda kokosflarn med smak av chili. Chipsen är rostade, inte friterade, och rika på fibrer. Jag äter dem som snacks direkt ur påsen, men använder dem även som topping över exempelvis mandelpanerad torsk! De är 100% naturliga, ekologiska och glutenfria och rika på MCT-fett (medellånga fettsyror).

Ingredienser: Kokosnöt* (85%), kokosblomsocker* (10%), chilipulver*(2,5%) havssalt*
*Ekologisk

Testa gärna själv och säg vad du tycker. Du kan beställa dem på nätet, men de finns också hos många hälsokostkedjor.

Kram Annika

Leave a Reply