Boozt i Modern lifestyle!

By december 30, 2015Hälsa, Mitt liv

Hej!

Så roligt att Modern Lifestyle har skrivit en artikel om vårt koncept Boozt i hälsans tecken! Nästa år kör vi ju Boozt i Stockholm den 9-10 april och Falkenberg 29-30 oktober! För mer info maila: info@booztevent.se

Så här skriver Modern lifestyle:

År 2013 gick det allra första boozteventet av stapeln nere på Falkenberg strandbad. Det var över 150 tjejer som samlades under två dagar med, spa, god mat, träning avkoppling etc. I rodret stod vinnaren av let´s dance 2009 och hälsoprofilen Annika Sjöö tillsammans med kollegan Camilla Emring. Det blev stor succé direkt och i maj året efter tog de boozt ner till Mallorca. Även det blev en dundersuccé och sedan dess har det bara fortsatt. 2015 tog Falkenberg emot 270 tjejer och därmed var hela hotellet abonnerat enbart till Boozt!

2015 sökte Annika Sjöö en ny kollega då Camilla emring skulle ut på nya uppdrag. Så numera kan ni se Annika Sjöö tillsammans med Jennifer Reinhold, som är utbildad hälsovetare, entreprenör, mamma, bloggare och utsedd till årets förebild inom sociala medier 2015.

Boozt är ett av Sveriges största tjejevent och allt går i hälsans tecken. Eventet syftar till att ”boozta” kvinnor i alla åldrar under en helg med träning, dans, föreläsningar, hår- och sminktips, god mat, spa, bubbel och shopping samt lyxiga goodiebags!

Boozt event med Annika Sjöö & Jennifer Reinhold

 

-Vi älskar att skämma bort våra gäster och helheten är viktig – Annika Sjöö.

Leave a Reply