Branäs för tredje året i rad!

By januari 28, 2016Träning, Mitt liv

  
Heej!

Nu är vi äntligen här! I underbara Branäs. Det är nu tredje året i rad som vi åker hit på skidsemester. Vi älskar det!

Tidigare har vi bott på skilodge, men detta året blev vi nyfikna och testar deras nybyggda Mountain lodge uppe på berget!

Från Göteborg så tar det ca 5 h att köra och vi startade vid 9 i morse. När vi kom fram åt vi ett snabbt mellanmål för att sedan ge oss ut i backen (barnbackarna). Jag lovar att Kelvin kommer att åka skidor bättre än mig efter den här resan:-) Som jag skrivit innan så åker jag som en  tant. Alltså på riktigt. Inte för att det är något negativt med tanter, men jag är bara så himla skraj! Sån var jag absolut inte när jag var yngre, tvärtom…men men, huvudsaken är att Kelvin har roligt!

Imorgon ska han gå i skidskola och det ser vi fram emot. Nu blir det mys framför tv:n!

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • ina skriver:

    Jag har en fråga om din bok paleo på 30 dagar 🙂 Är det schemalagda måltider för 30 dagar eller ”bara” recept för ca 30 dagar om du förstår hur jag menar 🙂 Ha en fin dag. Mvh Ina

Leave a Reply