Danslektion med blivande idrottslärare!

By oktober 21, 2010Uncategorized

Hej!

Idag har jag undervisat i dans på Göteborgs Universitet. Mina elever var blivande idrottslärare!

Det är så roligt att undervisa elever som verkligen vill lära sig. Eftersom jag själv är färdigutbildad idrottslärare så känner jag igen mig så väl i dem. De var grymma!!!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att läsa till idrottslärare och det är något jag verkligen kan rekommendera. En av de bästa tiderna i mitt liv!

Snart ska jag och Kelvin ut på en liten promenad i det mysiga höstvädret…

Kramar Annika

Join the discussion 3 Comments

 • Marie Andersson skriver:

  Hej Annika!

  Vad glad jag blev,har precis hittat din blogg =0) Jippie en massa bra recept,tankar och träning,precis vad jag gillar! Har precis lyckats gå ner de där fem kg som jag alltid velat med hjälp av att ha dragit ner på kolhydraterna och ökat min träning ännu lite mer! helt underbart när man ser resultat! Kommer följa dig här stenhårt,så kul! Kram

 • Marie Andersson skriver:

  Hej Annika!

  Vad glad jag blev,har precis hittat din blogg =0) Jippie en massa bra recept,tankar och träning,precis vad jag gillar! Har precis lyckats gå ner de där fem kg som jag alltid velat med hjälp av att ha dragit ner på kolhydraterna och ökat min träning ännu lite mer! helt underbart när man ser resultat! Kommer följa dig här stenhårt,så kul! Kram

 • Anna skriver:

  Jag läser till lärare nu på LTU, dock för de lite mindre barnen, förskolelärare och även svenska för tidigare år och de är roligt! 🙂 Dock tror jag inte de är lika roligt som att läsa till idrottslärare, tyvärr 🙂

  Btw, gillar din blogg 🙂

 • Anna skriver:

  Jag läser till lärare nu på LTU, dock för de lite mindre barnen, förskolelärare och även svenska för tidigare år och de är roligt! 🙂 Dock tror jag inte de är lika roligt som att läsa till idrottslärare, tyvärr 🙂

  Btw, gillar din blogg 🙂

 • Theres skriver:

  Tack för att du kom och lärde oss dansa. Du är verkligen en inspirationskälla 🙂

 • Theres skriver:

  Tack för att du kom och lärde oss dansa. Du är verkligen en inspirationskälla 🙂

Leave a Reply