Det här med rätt och fel…

By februari 25, 2015Mitt liv

Kära läsare!

Jag vet att en sida med att ha en blogg/instagramkonto/facebooksida är att man lägger ut sin åsikt om saker offentligt. Och därmed får man också räkna med att få andras åsikter samtidigt. Men jag tycker att det är väldigt viktigt HUR man framför sin åsikt!

Vad är egentligen rätt och fel? Är samma rätt för mig som för dig? Förmodligen inte. Jag har sagt detta tidigare och jag säger det igen – min blogg är ingen bibel. Här skriver jag om saker som JAG tror på och det kan mycket väl hända att någon annan tycker att det är helt fel.

Häromdagen sa min man de kloka orden ”all egen erfarenhet och egna upplevelser är en form av forskning också” och det är ju så sant!

I dagarna har det pratats mycket om gluten i sociala medier och ni som läser min blogg vet att jag inte äter det. För jag mår så mycket bättre utan! Mår alla dåligt av gluten? Förmodligen inte, men jag gör det och därför har jag valt att ta bort det ur min kost. MEN bara för att jag har gjort det säger jag inte att något annat är helt fel. Jag upplever ofta att när människor ska uttrycka sina åsikter på nätet så är det verkligen svart eller vitt som gäller (och alla andra är dumma typ:-). Detta gillar jag inte!

Samma sak när det gäller träning. Jag är en stor förespråkare av pulsbaserad styrketräning för att det har funkat för MIG. Och det var den sortens träning som fick mig att komma i form igen efter min graviditet. Men passar det alla? Återigen, förmodligen inte.

Så innan man framför en åsikt så tycker jag att man även ska tänka på hur man framför den och att mitt rätt kanske inte är ditt rätt…eller?

Kram Annika

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply