Du gjorde min dag!

By januari 30, 2015Inre hälsa, Mitt liv

(null)Heej!

Mitt i allt kaos i huvudet fick jag detta fina mail från en läsare igår! Tack för att du gjorde min dag…

Jag måste bara skriva och TACKA DIG!!! för att du har introducerat mig till att leva efter Paleo kost. Jag har banne mig testat ALLT för att hitta rätt balans när det kommer till kosten. Köpte din bok om Paleoköket och är helt i extas vad den har gjort skillnad både i hur jag jag ser ut men framför allt hur jag mår. På köpet har jag hittills blivit av med 3 överflödiga kilon och hela 8cm midja!!! Helt sjukt!!!
Jag jobbar som bc i en klädesbutik för tjejer/kvinnor (Saint Tropez om du känner till)..träffar ständigt kvinnor som provat allt, lika som jag för att bli av med onödiga trivsel kilo. Efter att ha läst din bok så har jag vid nuläget introducerat ett tio tal av mina kunder till din bok, som är precis lika exalterade som jag då de så snabbt uppnår fantastiskt fina resultat!! De kommer in och tackar mig 🙂 så nu måste jag bara få tacka dig 🙂

Har varit helt sockerberoende.. Men tack vare mina nya favoriter – chokladbollarna med dadlar, så är det galna behovet borta!

Så än en gång..TACK ATT DU FINNS OCH INSPIRERAR MÅNGA MED MIG!!!”

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply