En ny kokbok!

By juni 24, 2015Kost, Mitt liv

  Foto: John Hagby

Heej!

Jag är så himla glad och stolt över att kunna berätta att jag nu jobbar med en ny kokbok som släpps i december!!!

Tack vare det stora intresset för min första kokbok Annikas Paleokök har jag nu fått chansen att skriva ytterligare en! Denna gången är temat Paleo 30 dagar. En bok för dig som vill få ny receptinspiration eller för dig som vill testa paleo striktare under 30 dagar och se vad det kan göra för dig och din hälsa! Alla recept är utan gluten, mjölkprodukter och raffinerat socker.

Paleokosten förbättrade min hälsa avsevärt och mina tidigare magproblem försvann på bara en vecka. Nu vill jag sprida detta hälsosamma tänk till så många jag kan! Boken lämpar sig också för dig som vill toppa formen.

Kramar Annika

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply