En sån där dag ni vet…


Jaha, där kom den. En sån där dag ni vet. En sån där dag då man bara vill krypa ner under täcket och stanna där…

Dem kommer ibland de där dagarna. Ibland är jag beredd, ibland inte. Bara att acceptera. 

Idag känns det som om musten har gått ur mig. Orkar inget. Kanske efterdyningar av allt intensivt jobb med mitt Booztevent. Strävan efter att göra alla nöjda. Besvikelsen över när alla inte blir det. DET i kombination med en viss vecka. Härlig kombo…

Hur hanterar ni dessa dagar? 

Kram Annika

Join the discussion 5 Comments

 • Lene skriver:

  Man kan inte göra alla nöjda. Man kan bara försöka göra så många som det går nöjda. Sedan måste man tänka på sig själv också. Det fungerar inte att alltid bara tänka på andra och aldrig (eller väldigt sältan) sig själv. Då fungerar man inte själv till slut.
  Vila, släppa alla måsten man har för att göra andra nöjda och koncentrera sig på sig själv en liten stund. Var rädd om dig fina Annika. Det finns bara en av dig.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

 • Charlotta skriver:

  Hopplöst med de dagarna:/. Titta på tavlan bakom dig och tänk på familjen de är de som är det viktigaste. Jobbet är jobbet hur mycket av dig själv du läger ner på det. En lärare sa en gång 1 av 5 säger alltid nej, det kommer alltid finnas de som är missnöjda. Sen är det fel att du ska hamn i kläm. Du är fantastik och ger så mycket glädje och energi till andra. De som känner dig personligen skulle inte bli missnöjda<3. Heja dig. Kram

 • Therese skriver:

  Hej!
  Ja, ibland är livet tungt och det känns som att allt och alla är emot en. För mig hjälper det att gråta en skvätt och sedan prata med min mamma. Hon brukar peppa mig till att tänka positivt och att inte hänga upp mig på negativa människor. Jag brukar också försöka fokusera på alla positiva människor som gillar mig precis för den jag är och det jag gör.
  Oftast brukar det kännas bättre nästa dag när man fått lite distans till problemet. Du är en förebild för mig och utstrålar massa positiv energiHoppas du känner dig bättre snart.
  Vänliga hälsn.
  Therese

Leave a Reply