Fläskpannkaka

By januari 29, 2015Recept, Lunch/middag

(null)Yummie yummie!

Gårkvällens middag fick bli fläskpannkaka. Lätt att göra och vääääldigt god!

En ugnssäker form:
6 ägg
1 banan
1 msk smakfri kokosolja
250 g fläsk
En nypa havssalt
Svartpeppar

Sätt ugnen på 225 grader. Klipp fläsket och lägg i ugnsform. Mixa ägg, banan, kokosolja och kryddor i matberedare. Häll över fläsket. Ställ in i ugnen i 20 min. Servera med t.ex. färska lingon.

Grundrecept från Under vårt tak

Kram Annika

Join the discussion 4 Comments

  • Sara skriver:

    ej!
    Om jag äter nyttigt i veckorna men kanske fuskar nått på helgen, äter nästan inga kolhydrater i veckan men kanske på helgen, jag har börjat med tabata på löpbandet 8 gånger 3, 3-4 gånger i veckan. Med lite styrketräning. Är det bra för att gå ned i vikt? Jag har gått upp under det senaste året och måste gå ned iaf 5 kilo, gärna mer men 4-5 kilo är främsta målet för att kunna ha mina kläder. Med vänlig hälsning, Sara

  • Sara skriver:

    ej!
    Om jag äter nyttigt i veckorna men kanske fuskar nått på helgen, äter nästan inga kolhydrater i veckan men kanske på helgen, jag har börjat med tabata på löpbandet 8 gånger 3, 3-4 gånger i veckan. Med lite styrketräning. Är det bra för att gå ned i vikt? Jag har gått upp under det senaste året och måste gå ned iaf 5 kilo, gärna mer men 4-5 kilo är främsta målet för att kunna ha mina kläder. Med vänlig hälsning, Sara

Leave a Reply