TRÄNING & MOTIVATION

 

TRÄNING, KOST OCH MOTIVATION

1
1

 TRÄNING OCH MOTIVATION!

I denna föreläsning pratar Annika om varför vi ska träna, vilka positiva effekter fysisk aktivitet medför och hur vi kan effektivisera vår träning och skapa utrymme för träningen i vår vardag. Vi behöver inte alltid avsätta massor av tid till träning!
Träning och motivation är föreläsningen för dig som vill ha ny motivation och pepp till träning samt få smarta tips på hur du gör detta till en god vana.

TRÄNING, KOST & MOTIVATION

Lyssna till en inspirerande föreläsning om kost, träning och motivation!

Annika talar om vikten av motion, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag. Samtidigt som hälsomedvetenheten ökar växer också ohälsan mer och mer. Annika ger dig tips på hur du kan optimera din hälsa med hjälp av kosten samt berättar om sina bästa motivationstips”

TANKA RÄTT – NATURLIG MAT FÖR HÄLSA OCH FORM!

I den här föreläsningen talar Annika om vikten av att äta ”ren” och naturlig mat. Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp av kosten.

Annika pratar också om hur kosten påverkar vår hälsa och ger dig konkreta tips på hur du kan tänka.

Referenser ifrån kunder

Vi är mycket nöjda med Annikas föreläsningar. Hon var en "energiboost" för både personal och elever!

Forsdalaskolan - Lycksele

Uddevalla kommun är oerhört nöjda med Annika Sjöö då hon på ett inspirerande och mycket kunnigt sätt fångade publiken med sin föreläsning: Träning, Kost och Motivation.

Uddevalla kommun

Kontakta Annika

Böcker med Annika

Mativation

Paleo 30 dagar

SLUTSÅLD

Annikas Paleokök

Intervallträning

Mage, Rumpa, Lår