Gluten – och mjölkfritt vörtbröd!

By december 29, 2015Recept, Frukost, Mellanmål

  
Hej hej!

Detta recept kanske borde ha kommit innan jul egentligen, men bättre sent än aldrig i alla fall!

1 brödform:

  • 250 g paleo brödmix
  • 6 ägg
  • 1,5 dl vatten 
  • 85 g neutral kokosolja
  • 1 tsk malen kryddnejlika
  • 0,5 tsk malen pomerans
  • 1 tsk ingefära
  • 0,5 dl honung

Sätt ugnen på 180 grader. Mixa mjölet, kokosoljan och äggulorna i en matberedare. Vispa äggvitorna tills de blir fluffiga. Blanda i vatten, kryddor, honung och äggvitor och mixa ihop smeten. Häll smeten i en brödform med bakplåtspapper. Grädda i ca 40 min. Använd en sticka för att se att brödet är klart.

Kram Annika

Leave a Reply