Good Mood Food!

By september 28, 2015Inre hälsa, Kost

  
Hej!

Älskar den nya trenden inom kokböcker! Ännu en bok med recept utan gluten, socker och mjölk att fylla på med i hälsohyllan – Good Mood Food av Ulrika Hoffer.

Boken vänder sig till alla som upplever att humör, energi och kreativitet ibland tryter (typ alla då). Den innehåller ett åttiotal recept på lättlagad mat med spännande smaker och näringsämnen som visat ha betydelse för vår energi och psykiska hälsa.

Ulrika Hoffer har också gett ut boken Smarta sötsaker!

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Ida skriver:

    Hej Annika! Tack för en inspirerande blogg och härliga böcker. Jag undrar hur du gör vid restaurangbesök? På lördag ska jag ut och äta på restaurang här i Göteborg och jag skulle vilja ha lite tips. Inte tips på att ”njut och ät vad som helst” för jag gillar inte ”sådan mat” utan jag vill ha min vegetariska paleokost! Sötsaker äter jag inte så dessertern är ingen fara men hur brukar du gör vid för- och huvudrätt? Hade varit oerhört tacksam för tips! Oftast annars går jag till tex rawfoodbaren eller dyl men just på lördag står valet av restaurang inte hos mig. Stor kram Ida

Leave a Reply