Hälsoinspiration i Partille kommun!

By februari 26, 2016Träning, Kost, Mitt liv

Hej!

Något av det roligaste jag vet i mitt jobb är att få inspirera andra hälsoentusiaster. Igår hade jag ett sådant jobb då jag hade föreläsning och träningspass med hälsoinspiratörer i Partille kommun! 

 
Träningspasset var ett intervallpass då deltagarna fick jobba i 20-sekunders intervaller. Jag gillar minen på denna sköna tjej:-) 

 
Vi avslutade med låten ”bring Sally up…bring Sally down” och med övningen squats! Ja, tror ni ser själva hur det brände i benen! 

 
Kram Annika

Join the discussion 3 Comments

  • Nathalie skriver:

    Hej!
    Jag har fått din fantastiska bok Paleo 30 dagar men jag har hittat ett tryckfel. På sidan 140 så är det ett recept på chokladcupcakes, på topping receptet finns det inom parentes (se nötsmör sid 98) men det finns inget recept på nötsmör på den sidan. Jag hittar inte nötsmör någonstans i boken. Vad har hänt? Vill gärna göra det receptet
    Med vänliga hälsningar
    Nathalie

Leave a Reply