Idag trillade poletten ner!

Hej!

Idag trillade poletten ner! På riktigt.

Gav mig ut på en jogg i lugnt tempo och slutade inte springa förrän poddavsnittet i mina öron var klart.

Kay Pollak. Föreläsare och författare vars bok ”Att välja glädje” jag tidigare läst, och en man som jag även haft förmånen att stå på samma föreläsarscen som för några år sedan.

Men inte förrän idag trillade poletten ner. Inte förrän idag förstod jag på riktigt innebörden av hans ord ”varje människa du möter är utsänd för att lära dig något”. Du har säkert ställt dig frågan ”hur kan han/hon göra såhär?” ”Vilken idiot som beter sig såhär, varför gör den det?” Jo, för att du ska lära dig något, för att du ska öva på något.

Ser tillbaka på olika situationer i mitt liv som för mig varit obekväma, obehagliga eller på annat sätt otrevliga med olika människor, och kan på riktigt se att jag lärt mig något om mig själv på dessa! Kanske har det varit att utveckla en viss egenskap, kanske har det varit att bli bättre på något, kanske acceptans eller kanske till och med att lyssna på mitt hjärta och min magkänsla!

Så TACK Kay Pollack för dessa ord och TACK Alexander Pärleros för ett fantastiskt avsnitt av Framgångspodden och TACK till mig själv för att jag äntligen förstod!

Kram Annika

Leave a Reply