Ingen lust eller tid att gå till gymmet?

By oktober 11, 2017Träningspass

Hej på er!

Ingen lust, inget tid eller ingen ork att gå till gymmet idag? No worries! Dra fram fåtöljen eller stolen i vardagsrummet och kör en cirkel med:

 • 10 dips
 • 10 squats
 • 10 sit-ups

Upprepa 5 varv!

All träning är bra träning😊

Kram Annika

Join the discussion One Comment

 • Lene skriver:

  Jag kan inte mer än hålla med dig. All träning är bra träning. Även om du bara får till 10 minuter. Vissa gånger när jag tänkt träna innan jag börjar jobba så har det blivit helt tvärtemot vad jag tänkt mig. Jag har kanske tänkt jag ska få till ett bra, lite längre pass. Men jag har fastnat hos kunder som pratar med mig så jag får bara till ett kort pass, ibland bara på crosstrainern. Men det är ett bra pass det med. Jag har ju gjort någonting.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

Leave a Reply