Inspirationsdippen….

"Jämför inte ditt inre med andras yttre" är ord jag brukar använda.

Men just nu borde jag nog lyssna på dem själv!

Har en dipp. En sån där motivations och inspirationsdipp, framförallt när det handlar om instagram och andra sociala medier.
"Varför skullle någon vilja läsa det här?" tänker jag. Kollar på andras konton och tycker att de är bättre, men vad vet jag om hur alla dem egentligen känner? Kanske likadant? Jag ser ju bara deras yttre…

Läste ett inlägg av @maratonpetra där hon skrev att hon var trött på nätet! Samtidigt som hennes man påminde henne om att hon inte hade kunnat jobba med det hon gör utan det… kände igen mig! Så är det ju för mig med när det gäller mitt yrke som innefattar exempelvis event jag arrangerar, klädkollektion, böcker, träningsresor etc.

Men jag är (just nu i alla fall) också less på klimatet, infon och att jag påverkas så mycket av det.

Funderar mycket. Vilka inlägg uppskattas? Uppskattas inte? Ska jag göra annorlunda…? Etc.etc. Vet inte ens om jag fick fram det jag ville säga i det här inlägget?!😳

Det går upp å ner, men just nu är det ner❤️

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Eva Wester skriver:

    Det är väl helt normalt med downs and ups. Tror att det visar att du är en alldeles normal kvinna som kan inspirera, få igång oss andra och känna in hur det kan vara när motivationen tryter. Det är bra o du är bra.

Leave a Reply