Inte utan min…

By september 25, 2011Uncategorized

…Vanilla zero på söndagar!

Jag hade nog kunnat dricka den varje dag egentligen, men jag vill inte dricka lightläsk varje dag, så därför blir det på söndagar när vi har mysmiddag framför tv:n!

Imorgon bär det av TIDIGT till Sthlm för medverkan hos Malou efter 10. Titta gärna om ni har möjlighet!
Även Isabella ”blondinbella” Löwengrip kommer att vara där. Ser fram emot detta!

Kram Annika

20110925-191839.jpg

Join the discussion 7 Comments

 • Kikar just nu!!!! 🙂
  Du är så vacker annika!

 • Kikar just nu!!!! 🙂
  Du är så vacker annika!

 • Helena skriver:

  Har precis sett intervjun hos Malou och det var intressant att få höra din berättelse! Funderar starkt på att köpa din bok, då jag själv har liknande tankar om mig och mitt sätt att vara. Det är inte alltid lätt att vara perfekt eller att gå sin egen väg.
  Må så gott!

  Kram Helena

 • Helena skriver:

  Har precis sett intervjun hos Malou och det var intressant att få höra din berättelse! Funderar starkt på att köpa din bok, då jag själv har liknande tankar om mig och mitt sätt att vara. Det är inte alltid lätt att vara perfekt eller att gå sin egen väg.
  Må så gott!

  Kram Helena

 • Emelie skriver:

  Hej Annika!
  Kände verkligen igen min i det du sa hos Malou…konstigt att man inte kan älska sig själv mer när man älskar alla andra så mycket. Att man alltid klankar ner på sig själv och sin självkänsla men kan ge andra personer överflöd av positiva kommentarer!

  Ville bara säga att du är en inspirationskälla till mig och att jag älskar er träningsvideo!! Super bra när man inte hinner till gymmet! Ett tryck på videon och jag har 45 minuters hård funktionell träning som är super för kroppen! Tack ska ni ha!! Kram Emelie från GBG

 • Emelie skriver:

  Hej Annika!
  Kände verkligen igen min i det du sa hos Malou…konstigt att man inte kan älska sig själv mer när man älskar alla andra så mycket. Att man alltid klankar ner på sig själv och sin självkänsla men kan ge andra personer överflöd av positiva kommentarer!

  Ville bara säga att du är en inspirationskälla till mig och att jag älskar er träningsvideo!! Super bra när man inte hinner till gymmet! Ett tryck på videon och jag har 45 minuters hård funktionell träning som är super för kroppen! Tack ska ni ha!! Kram Emelie från GBG

 • mamma till två sorkar skriver:

  Hej Annika! Jag har försökt köpa din dvd via länken här på sidan, men det går inte 🙁 kan jag hitta den någon annan stans oxå? Såg dig på tv4 hos Malou idag, härliga du!

 • mamma till två sorkar skriver:

  Hej Annika! Jag har försökt köpa din dvd via länken här på sidan, men det går inte 🙁 kan jag hitta den någon annan stans oxå? Såg dig på tv4 hos Malou idag, härliga du!

 • Mamma till två sorkar skriver:

  Hej igen Annika! Jag kommer in på sidan, men det går inte att få dvd’n i ”varukorgen”… är säkert något knas med min dator, får testa från en annan så löser det sig säkert hoppas jag. /Jenny

 • Mamma till två sorkar skriver:

  Hej igen Annika! Jag kommer in på sidan, men det går inte att få dvd’n i ”varukorgen”… är säkert något knas med min dator, får testa från en annan så löser det sig säkert hoppas jag. /Jenny

Leave a Reply