Leverans av Annikas Paleokök innan jul!

By november 27, 2014Recept, Kost, Mitt liv

Hej hej!

I måndags skrev jag ett inlägg om att du nu kan förhandsboka min nya kokbok till ett rabatterat pris. Då stod det förväntad leverans vecka 1 2015, men det stämde inte. Boken levereras innan jul så varför inte passa på att ge den till någon som du tycker om? Eller kanske till dig själv?

Du kan förhandsboka den HÄR! och ange rabattkod: annikasjöö

Så här skriver bokus om boken:

”Paleo är för alla!

Vill du ha massor av energi? Vill du känna dig pigg och glad? Vill du gå ner i vikt? Vill du för alltid slippa att känna dig vrålhungrig? Vill du ha en lugn mage, som inte är i uppror, och samtidigt minska ditt midjemått? Då är paleokost definitivt något för dig!

Annika berättar: »Första gången jag kom i kontakt med begreppet paleokost var under min utbildning
till kostrådgivare. Jag hade hört talas om dieten paleo tidigare, men jag trodde att det var en av alla lågkolhydratsdieter. Mina tidigare erfarenheter av att dra ner på kolhydraterna för mycket hade resulterat i deppighet och dåligt humör, och därför hade det inte fångat mitt intresse. Föga anade jag då att just paleokost skulle komma att bli min nyckel till helt fantastiska hälsovinster!«

Paleokosten är inspirerad av den kost som jägare och samlare ätit i årmiljoner. Den kost som vi är genetiskt anpassade för. Paleokosten utesluter spannmål, gryn och baljväxter, liksom mejeriprodukter. Kosten är alltså särskilt lämplig för alla som är överkänsliga för gluten och laktos”

Kramar Annika

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply