Kära vänner!

Imorgon (måndag) gästar jag och Åsa ”Malou efter tio”!

Vi pratar om vår bok MATIVATION, om hur du skapar hälsosamma matvanor och bibehåller motivationen, och självklart bjuds det på lite härlig mat!

Vore kul om ni kikade❤️

Kram Annika

Join the discussion 2 Comments

  • Sara skriver:

    Hej Annika! Jag vill säga att jag har köpt din bok, mativation och smakat på några av deras receptet. Så gott, ren och fräsch! Sedan har jag en fundering är kalkonbacon. Jag har köpt kalkonbacon och ska göra kalkonmix från mativation för det ser gott ut! Men kalkonbacon innehåller tillsatser som druvsocker som jag har lärt mig tillsatser i kött är sämre. Hur kan jag få tag på bättre kvalitet av kött utan ha mycket tillsatser? Eller är det okej med att äta kött med tillsatser då och då?

Leave a Reply