Heej!

Denna veckan blir det att ta med sig middagsresterna som lunchlåda! Idag har jag med mig gårdagens spenatsoppa med knaperstekt bacon och kokt ägg.

3 -4 personer:

  • 600 g fryst spenat
  • 4-5 dl osötad mandelmjölk
  • Havssalt
  • Svartpeppar

Koka spenaten på medelhög värme tills den tinat. Tillsätt mandelmjölken och krydda efter smak. Servera med knaperstekt bacon och kokt ägg.

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Ulrika skriver:

    Hej!
    Är det en myt att man inte ska/bör värma om spenat? Har hört att det bildas nåt gift då?
    Såg dig vid bagagebandet på Landvetter i söndags, hade jag vågat hade jag tackat för en toppenblogg där och då men jag får göra det här i stället : )
    Hälsn. Ulrika

  • Ulrika skriver:

    Hej!
    Är det en myt att man inte ska/bör värma om spenat? Har hört att det bildas nåt gift då?
    Såg dig vid bagagebandet på Landvetter i söndags, hade jag vågat hade jag tackat för en toppenblogg där och då men jag får göra det här i stället : )
    Hälsn. Ulrika

Leave a Reply