Mental träning is också the shit!

By september 30, 2010Uncategorized

För att få balans i livet så ska alla delar i livet harmonisera med varandra. Och det är ganska höga krav vi sätter på oss själva.   Vi vill ha en vältränad kropp, äta hälsosamt, vara framgångsrika på jobbet, ha en lycklig relation och samtidigt hinna med det sociala livet med vänner.

Vissa klarar det bättre än andra och vad beror det på? Ja, antingen så pallar man stressen mer än andra eller så är man starkare mentalt eller snarare vet hur man ska tänka och förhålla sig till livet! Jag tror på det senare alternativet.

Mental träning har växt mer och mer och är verkligen här för att stanna tror jag. Utan rätt förhållningssätt och tankar så begränsar vi oss själva.

Den mentala träningen har sina rötter inom idrotten och slog igenom i Sverige med psykologen Lars-Eric Uneståhl på 1970-talet. Han hjälpte framstående idrottare att nå toppresultat. Av egen erfarenhet vet jag att det funkar – det var med de rätta tankarna och förhållningssättet som jag vann let’s dance, det är jag helt säker på!

I nr 11 av tidningen Topphälsa (som för övrigt är en fantastisk tidning!) så kan du läsa mer om mental träning samt läsa tips från experten Michael Södermalm om vinsterna du får av mental träning – köp den!

Kram Annika

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply