Min nya stekolja!

By september 16, 2010Uncategorized

Hej!

Denna fantastiska olja är min nya stekolja. Den har massor av positiva hälsoeffekter !

Kokosoljan har använts i det asiatiska köket i tusentals år och har traditionellt använts för sina goda effekter på hud, hår och hälsa. Holistic Kokosolja innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter samt innehåller mellanlånga fettsyror, särskilt kaprylsyra och laurinsyra som återfinns i bl a bröstmjölk. Den ska vara fettförbränningsstimureande.

Kokosoljan både doftar och smakar kokos och passar således bra både som smaksättare och som ett naturligt och hälsosamt alternativ till mättade fetter.

Holistic Kokosolja är ekologisk, kallpressad, jungfrulig, oblekt, oraffinerad och oparfymerad samt framställs från färska kokosnötter i Filippinerna.  Kokosoljan är inte heller besprutad, innehåller inte några konserveringsmedel eller tillsatser.

Join the discussion 8 Comments

 • Ulrica skriver:

  Hej! Var har du köpt denna fantastiska kokosolja?

 • Lejja skriver:

  Den är ljuvlig!

 • ANNA skriver:

  Hej Annika

  Jag skulle behöva lite hjälp med en träningsfråga.

  Jag tränar 3 gånger i veckan. Spinning, combat och pump.

  Min fråga är hur du tycker att jag ska lägga upp träningen: Ska jag köra ett pass av varje? Är det bättre att köra två pass av något?

  Jag är inte ute efter att gå ner något större i vikt utan strävar efter att bli mer vältränad och fit.

  Tack

  Anna

  • Annika Sjöö skriver:

   Hej!
   Jag tror på att köra tre olika pass som du skriver. Eftersom du kör 3 dagar i veckan så tänk verkligen på att ta ut dig fullständigt vid varje pass. Vissa pass t.ex combat är ju lätt att fuska på om man är trött, men det går också att få ut massor av träningen genom att verkligen ta i!
   Då kommer du få strålande resultat, det lovar jag!
   Kram Annika

 • Camilla skriver:

  Skriv din kommentar här!

 • Camilla skriver:

  Hej
  Vet inte varför min kommentar försvann på förra gången.
  Men jag ville säga att jag använder denna olja mer och mer i matlagning är helt suverän. Jag har vänner som även använder på nariga händer och armbågar.
  Märket jag har är biofood och köpt i hälsokostaffären.
  Skrev om oljan i min blogg för ett tag sedan.

  http://millashalsoblog.blogspot.com

 • Åsa skriver:

  Visst är oljan underbar! Jag använder bara den numera.

Leave a Reply