Mitt ”glamourösa” jobb!

By oktober 24, 2017Mitt liv

Hej!

Idag har jag jobbat. 1,5h föreläsning om kost, träning och motivation i Västerås. Det kan ju tyckas ganska lite för någon. Men för att kunna utföra detta jobb har jag suttit i bil i 8 timmar. 8 timmar!!!

Startade vid 11.30 tiden från Göteborg och var framme vid 15.30. Hade föreläsning mellan 17-18.30. Kl 19.00 satte jag mig i bilen igen tillbaka och vara hemma vid 23!

Jag älskar mitt jobb. Jag älskar variationen och att den ena dan inte är den andra lik. Men just det där med resandet det är väl just det som är den mindre glamourösa delen av mitt jobb.

Hade väl i och för sig kunnat välja tåg eller sova över, men det är just det att kunna sätta sig i bilen direkt och få komma hem och sova i sin egen säng därhemma som är så mycket värt. I alla fall för mig!

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Sara Borg skriver:

    Jag förstår precis vad du menar! Jag jobbar som HR-chef i en koncern med verksamhet från Gällivare i norr till Finspång i söder. Jag älskar också mitt jobb men baksidan är alla timmar i bil som jag kör varje vecka. Jag gillar förvisso att köra bil och lyssnar massor på poddar och ljudböcker, men ouch vad min kropp inte alls gillar det. Bröstryggen protesterar vilt efter en vecka med på tok för mycket resande.

Leave a Reply