Mot Torekov och ”Treat yourself weekend”

20140627-095925-35965996.jpgSå! Då har det äntligen blivit dags för Treat yourself weekend i Torekov!

Jag och min kära Åsa Nyvall är laddade för att ta emot er som lyckades haffa biljetter i tid:-) Idag ska vi packa goodiebags och ladda inför ikväll då vi tar emot alla deltagare. Denna helgen syftar till att verkligen ta hand om sig själv och peppas inom både kost, träning och motivation!

Kramar Annika

Join the discussion 2 Comments

 • Beatrice skriver:

  Det ska bli så underbart!

 • Beatrice skriver:

  Det ska bli så underbart!

 • Ann-Mari skriver:

  Läser och gillar!
  Chansar på att kanske få svar..? Undrar hur du gör för att hålla din kost? Har du svackor? Jag körde paleo under en utmaning och det gick bra, men så är jag en i familjen på totalt 6 personer där resten äter ”vanligt” och jag faller ofta tillbaka igen. Vill kunna ha en balans mellan det som gör mig gott och det som är gott men kanske inte alltid så nyttigt. Magen säger ifrån med ”vanlig” kost och paleo är bra har jag märkt. Håller jag balansen funkar det mesta. Har egentligen inte speciellt mycket sug efter godis osv men hjärnan spökar – ofta! Har du några tips på hur man håller den i shack? Hur man lever i sina goda vanor, happily ever after…
  Tack för en bra blogg!

 • Ann-Mari skriver:

  Läser och gillar!
  Chansar på att kanske få svar..? Undrar hur du gör för att hålla din kost? Har du svackor? Jag körde paleo under en utmaning och det gick bra, men så är jag en i familjen på totalt 6 personer där resten äter ”vanligt” och jag faller ofta tillbaka igen. Vill kunna ha en balans mellan det som gör mig gott och det som är gott men kanske inte alltid så nyttigt. Magen säger ifrån med ”vanlig” kost och paleo är bra har jag märkt. Håller jag balansen funkar det mesta. Har egentligen inte speciellt mycket sug efter godis osv men hjärnan spökar – ofta! Har du några tips på hur man håller den i shack? Hur man lever i sina goda vanor, happily ever after…
  Tack för en bra blogg!

Leave a Reply