Vet ni vad som inspirerar mig? NI! NI kära följare❤️

Tack för alla fina och peppande ord och kloka råd i mitt förra inlägg. Från botten av mitt hjärta…TACK!🙏🏻 Ni är bara bäst!

Känns skönt att kunna ventilera något jag gått och tänkt på ett tag. Det är inte så att jag hittat någon lösning eller svar till allt, men era ord värmer enormt.

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Sara Borg skriver:

    Hej Annika! Jag har inte läst din blogg på länge (jäääättelänge) eftersom jag av tidsbrist måste prioritera tufft i mina sociala kanaler för att hinna med i vardagen. Det läggs till någon i bland och någon annan går bort, men ofta återkommer jag till samma efter ett tag. Idag hittade jag tillbaka till din och har läst i kapp lite. Ville bara säga att jag gillar det nya (kanske inte så nytt, men för mig var det nytt ja…) och fräscha utseendet i bloggen. Och du, du inspirerar!!! Kram

Leave a Reply