OM jag behövde det här?

By augusti 28, 2014Träning, Mitt liv

IMG_0279.JPGHeej!

Innan sommaren började jag att gå på bikramyoga en gång i veckan. Ni vet yoga i 40 graders värme. Jag kände att det verkligen var det perfekta komplementet till min crossfit träning!

Under sommaren var jag dock inte så sugen på att gå in och ställa mig i ett 40 grader varmt rum efter en dag på stranden…så det blev inte så mycket av den varan!

Jag behöver verkligen bikramyogan för min rörlighet. Man kanske kan tro att jag som är dansare i grunden är jättevig, men icke! Att ha stått på högklackat en stor del av livet utan att prioritera stretch sätter sina spår. Tyvärr…

Så snacka om att jag behövde det här idag! Kände mig stel som en pinne innan. Nu ska jag försöka att i alla fall gå en gång i veckan! För att jag verkligen vill och för att jag känner vad gott det gör för min kropp.

Kramar Annika

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply