Hej!

Tack för att ni delar med er av era erfarenheter kring detox. Om man vill köra Detox genom att äta sådan sorts mat så rekommenderar jag dig att läsa Ulrika Davidssons bok om Detox. Om man gör en utrensning med hjälp av ngt pulver, då måste det väl vara en förutsättning att man äter bra i övrigt? Annars kommer väl ”det smutsiga” i kroppen och tarmen tillbaks…?

Ikväll kommer PINK till Göteborg!!! Ända sedan min födelsedag i mars då jag fick biljetter av Michael, så har jag väntat på denna kväll. Jag ser verkligen fram emot att gå på konsert, vilket inte händer så ofta. Dessutom är Takida förband!

Kanske någon mer som ska gå?

Trevlig helg! Kram Annika

Join the discussion 10 Comments

 • Malin skriver:

  Jag ska dit ikväll med min syster. Du kommer inte bli besviken, Pink levererar alltid på scen, hon är grymt bra! 4:e gången för oss att se henne 🙂 Hoppas du/ni får en riktigt bra kväll!

 • Mia skriver:

  Skall också dit, ska bli grymt kul!
  Önskar dig en trevlig kväll!

 • lena70 skriver:

  Ha det så trevligt på konserten!! Kram

 • Mia skriver:

  Vad tyckte du om konserten?
  Själv är jag helt tagen, den var fantastiskt!!!!!

 • Anna skriver:

  P!NK bjöd verkligen på en show! Riktigt bra!

 • Evy skriver:

  Hej!

  Såg att du hade läsarfrågor häromdagen vilket jag missade, så jag tänkte passa på att fråga nu : )

  By the way så du är en av mina förebilder, du försöker alltid vara glad & posetiv och du äter sunt och tränar hälsosamt samt ser till att ha din ”egen tid” vare sig det är med dig själv, vänner eller med din familj.
  Jag är 18 år, oftast glad, lugn och skämtsam. Det senaste året har jag dock gått upp i vikt – massor (från 58 till 70). Jag är inte överviktig men jag känner mig ändå inte ”iform” och det stör mig, det tär tom lite på självkänslan & självförtroende (speciellt nu i dessa bikinitider). Men saken är den att hela det senaste året har jag försökt att gå ner i vikt, på 100 olika vis. Senast var det lchf-dieten som jag orkade med i en vecka. Men jag har en sk ”sweet tooth”. Eller ja, 2 gånger i veckan vill jag ha ngt sött. Jag rör mig mycket, promenerar varje dag minst 10 km, plus att jag står upp i kassan på jobbet hela dagarna. Jag vill ha lite tips ifrån dig, bla eftersom jag:
  1. äter stora portioner – hur minskar jag dem utan att gå hungrig och det resulterar i 2 kanelbullar sen istället?
  2. Har fastnat i ”träsket” i och med att jag har försökt gå ner i vikt i ett år och det står rent praktiskt taget stilla…
  Tack för den bästa bloggen!
  Kraaam!

  • Annika Sjöö skriver:

   Hej Snuttis!
   Roligt att du gillar min blogg!
   Jag har ngr frågor till dig!
   Är det av ngn särskild orsak du har gått upp i vikt?
   Har du läst mitt inlägg om ”ät lite och ofta”?
   Förstår att det är lätt att fastna i träsket. Svara på dessa frågor så ska jag hjälpa dig mer sen!
   Kram Annika

 • Evy skriver:

  Hej igen 🙂 !
  Jag tror att det är plugget, jag va hemma och pluggade mycket (med kakor eller godispåse) och då blev det inte så mycket mer träning än promenader. Gick i 2:an som jag tyckte va lite krävande. Jag vande mig vid att äta sött så då fortsatte jag moffa i mig godsaker och på den vägen är det. Lyckades gå ner 4 kg i december men sen efter jullovet så hoppade ”the love handles” på igen + lite till och så var jag tillbaka på ruta 1.
  Jag läste dina inlägg om att äta ofta och det försöker jag göra fast det kommer med lite nackdelar:
  * När jag väl börjar äta så äter jag en rätt rejäl portion, det blir inte ”en liten näve med solrosfrön och ett äpple” utan det blir typ ”en näve solrosfrön, ett äpple och 2 rejäla mackor och ev lite keso därtill” och då känns det som att det inte va ett litet mellis längre…
  * 2:a grejen är att det är svårt att äta lite men ofta i skolan.

  Kul att du svarar 😀 din hjälp är uppskattad!

  • Annika Sjöö skriver:

   Snuttis!
   Ja, det är lätt att hamna i ”snaskträsket” när man sitter och pluggar. Men då vet du ju i alla fall orsaken.
   Jag vet även att det är lätt att vänja kroppen vid stora portioner, men precis som du har vänjt kroppen vid det så kan du faktiskt vänja tillbaka den vid mindre. Det krävs lite tid bara, men det går ganska snabbt. Första dagen/dagarna kommer du att känna dig hungrigare, men sen kommer din magsäck att dra ihop sig och vänja sig vid dina små portioner istället. Knepet är som sagt att aldrig gå vrålhungrig utan att äta så ofta som varannan/var 3.e timme! MEN inte stora portioner och som du beskriver så är ditt mellanmål för stort. Tänk istället att ”jag får äta snart igen”, jag klarar det! Helt plötsligt kommer det inte att kännas jobbigt längre, men det gäller att vara disciplinerad i början, tyvärr…
   Om du mot all förmodan ”måste” äta mer så är det bättre att äta mer av de proteinrika produkterna som t.ex. ägg, nötter, avocado etc istället för de kolhydratsrika som binder vätska i kroppen t.ex. bröd, pasta m.m.
   Man ska i så stor utsträckning man kan (om man vill gå ner i vikt) hålla sig borta från bröd och framörallt ljust bröd.
   Har du testat att äta GI-mat? Kanske ngt för dig?
   Hoppas att detta kan hjälpa dig ngt!
   Kram Annika

Leave a Reply