Saffranskladdkaka!

By november 30, 2014Recept, Dessert

IMG_1359.JPGHeej!

Inte den bästa bilden I know, men god är den i alla fall!

Du behöver:
10 urkärnade dadlar
1 dl hasselnötsmjöl
1 dl mandelmjöl
1 dl kokoschips
0,5 dl smält smakfri kokosolja
0,5 msk bihonung
2 tsk vaniljpulver
3 ägg
1 tsk bakpulver
1 pkt saffran

Sätt ugnen på 175 grader (gärna varmluft). Ta fram matberedaren och mixa dadlar, nötmjöl och kokoschips. Häll i den smälta kokosoljan tillsammans med saffran, vaniljpulver och honung. Mixa igen. Knäck i äggen och bakpulver och mixa igen till en fin jämn smet. Grädda i ca 15 min. Låt stå i kylskåp ca 60 minuter innan servering!

Kram Annika

Leave a Reply