Sakta men säkert…

By juni 26, 2015Uncategorized

 
Hej!

Sakta men säkert börjar mitt flås att komma tillbaka! Så skönt. Igår sprang jag 8 km i 5.30 tempo.

Jag skrev ju för några veckor sedan att jag knappt kunde andas på min vanliga löprunda för att det var så flåsigt! Dans i all ära, men att traggla dansteknik ca 6 timmar om dagen ger inte särskilt mycket flås…
Positivt är ju att det går att komma tillbaka i alla fall! Dit är jag på väg nu och under sommaren ska jag försöka få till två löppass i veckan om mitt knä pallar. Ska kombinera med styrka såklart. Och lite intervaller:-)

Kram Annika

Join the discussion 2 Comments

  • Elin Eurén skriver:

    Skall genomgå en hjärtoperation strax och kommer ha känsligt bröstben, för att bygga upp bålstyrkan men ändå inte slita på överkroppen är simmning bra efter 6-8 veckors rehab?

  • Elin skriver:

    Jag håller på att starta upp ett projekt, ”Kom igång”, där målet är att inspirera andra till att börja träna & förhoppningsvis fortsätta träna. Har du några tips på hur man på bästa sätt lyckas med detta?

    http://nouw.com/levdittliv

Leave a Reply