Sega paleopepparkakor

By december 12, 2016Recept, Dessert, Snacks

Heej!

För dig som gillar lite sega pepparkakor som smakar toppen – testa detta recept!

20 urkärnade dadlar

3 dl mandelmjöl

3 msk smält smakfri kokosolja

2 tsk vaniljextrakt

2 tsk pepparkakskrydda

Mixa alla ingredienser i en matberedare. Ställ in degen i kylen ca 30 min. Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Ta ut och mjöla bordet. Kavla ut degen i omgångar och använd valfria pepparkaksformar. Bäst blir det med hjärta eller runda format. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 12-15 min. De är mjuka när du tar ut dem, men ”segar” till sig när de torkat!

Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • Lena B skriver:

    Hej, har du nån vikt på de 20 dadlarna? jag köpte en påse med hackade dadlar (bekvämt…) och kan inte riktigt räkna ut hur mycket av dem som är 20.

Leave a Reply