Annika Sjöö släpper ny kokbok!

By | Nyheter | No Comments

”MATIVATION – Ett helt nytt ord som inte finns i någon ordbok. Men det säger allt. Mativation är ett vackert äktenskap mellan Mat och Motivation. Och det är precis vad den här boken handlar om! Att finna motivationen och behålla den så att du kan unna dig att äta mat som du och din kropp mår bra av. Bra mat och stark motivation, båda delarna behövs.

Mativation innehåller 50 lättlagade paleorecept utan socker, gluten och mjölk av Annika Sjöö + motivationsdelar och steg-för-steg hjälp till att skapa en bestående förändring av sina matvanor av coachen Åsa Nyvall.”

Beställ boken här: MATIVATION

Annika Sjöö släpper träningskollektion i samarbete med Provrummet!

By | Nyheter | No Comments

En kollektion med träningskläder för dig som vill börja träna, precis har kommit igång eller för dig som redan är frälst! Med plagg som kombinerar funktion och bekvämlighet och som samtidigt gör modeälskaren varm om hjärtat. Till dig som älskar att svettas på dina egna villkor, för att det är roligt och för att du blir starkare, smartare och lite gladare! En träningskollektion i samarbete med Annika Sjöö!

Klicka HÄR för att komma till kollektionen och beställa!

Nu är vår träningsbok här!

By | Nyheter | No Comments

INTERVALLTRÄNING

Annika och Michael Hansson Sjöö har tidigare skrivit den storsäljande träningsboken Mage, rumpa, lår

Tillsammans och nu gör de en djupdykning i ämnet Intervallträning.

Det finns i dag en stor efterfrågan på just intervallträning i olika former. Vi vill träna smart och tidseffektivt med korta, intensiva och effektiva träningspass som bygger en stark, hållbar och vältränad kropp. Uttrycket ”strong is the new skinny” har brett ut sig mer och mer och vi ser annorlunda på träning nu är tidigare.

Studier visar att intervallträning är mer effektivt än träning utan intervaller när det kommer till fitness, samt vid konditionsträning. Kort och gott – att träna intervallträning är ett mycket effektivt redskap för att komma i form samt förbättra sin kondition!

Träningsprogrammen innehåller både pulshöjande övningar samt styrkebaserade övningar med fria vikter såsom viktplattor, kettlebells och skivstång.

Beställ boken HÄR!

I samarbete med Pagina group.

Kontakta Annika

Böcker med Annika

Mativation

Paleo 30 dagar

Slutsåld

Intervallträning

 Annikas Paleokök

Mage rumpa lår