Hej!

I samarbete med skincode.

Jag har sedan en tid tillbaka fått testa en ny hudvårdserie från Skincode. De flesta av produkterna jag har använt är helt oparfymerade vilket är något jag föredrar. Än så länge har jag inte hittat ett hudvårdsmärke som är ekologiskt och som uppfyller de krav som jag har på hudvård. Skincode är därför ett riktigt bra alternativ till dig som värnar om din hud.

Dessa har jag använt:

skincode-purifying-cleansing-gel-125ml-1922-101-0125_1

Rengöringsgel som reglerar talgutsöndringen, tar bort make-up och efterlämnar huden med en ren och matt finish.

skincode-cellular-perfect-skin-capsules-45pcs-1922-130-0015_1

Ett lyxigt silkeslent serum med en stark antioxidant blandning som skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler samt förbättrar hudens elasticitet och spänstighet. Den stimulerar, återskapar och lugnar huden. När den appliceras kommer hyn kännas exceptionellt sammetslen, mjuk och med en underbar lyster.

skincode-24h-cell-energizer-cream-50ml-1922-107-0050_1

Denna lätta och sammetsmjuka kräm är perfekt för känslig och försvagad hud. Den unika formeln innehåller en hög procent av CM-Glucan, som sedan årtionden används inom den farmaceutiska världen för dess förmåga att stimulera cellförnyelse och stärka hudens försvarsmekanism. Dess egenskaper gör att den stramar åt huden och reducerar rynkor, en idealisk ingrediens för hud som uppvisar tecken på ett för tidigt åldrande.

skincode-cellular-wrinkle-prohibiting-eye-contour-cream-15ml-1922-129-0015_1

En lyxigt, rik och silkeslen ögonkräm som stimulerar ceramid syntesen i cellmembranet, återuppväcker trött hud samt simultant tar bort mörka ringar och påsar under ögonen. Den avvärjer irriterande miljöpåverkan som kan accelerera ålderstecken samt hjälper området runt ögonen att återfå naturliga skönhet och strålglans.

Produkterna hittar du HÄR!

Kram

Leave a Reply