Sugen på att komma i form inför sommaren?

By februari 22, 2016Träning, Inre hälsa, Kost

Sugen på att komma i form inför sommaren?

Att genomföra en förändring för att gå ner i vikt, komma i sitt livs form och samtidigt må så bra som möjligt är inte alltid så enkelt… Men med hjälp av The-plan blir det nu lätt som en plätt. Du får verktygen av oss och du investerar i din egen hälsa och ditt egna liv!

Med The-plan får du veckovisa kostråd, träningsprogram samt inspiration och information kring hur du ska agera och tänka mentalt för att ge dig själv de bästa tänkbara förutsättningarna för att lyckas med det du vill åstadkomma med din hälsa.

The-plan passar alla men du behöver ha tillgång till gym eller vikter för att kunna utföra träningen.

The-plan består av tre delar. Den första delen är en kick-start/challenge. I den andra delen adderas fler matvaror samt förändring av träningsupplägg. Del tre handlar om att skapa ett sätt att leva framåt för att bibehålla de goda resultateten på ett naturligt sätt; för vi kan ju inte hela tiden leva i en ”challenge”. Det förmånliga priset för dessa tre månader ligger på 995 kronor.

Är du med? Nästa omgång startar den 18 mars. Anmäl dig till: info@the-plan.se eller läs mer på www.the-plan.se
Du skriver ”anmälan till The-plan” i ämnesraden och i mailet anger du ditt namn, ålder, e-postadress samt bekräftar att du är frisk och därmed kan ta dig an din challenge. Du får därefter ett mail tillbaka med all information du behöver. För att delta behöver du ha anmält dig och gjort din inbetalning senast den 1 mars. The-plan startar sedan den 18 mars. Vi ser fram emot din anmälan!

Varmt välkommen till The-plan!
Hälsningar Annika Sjöö, Michael Hansson Sjöö och Åsa Nyvall

Leave a Reply