Sugen på detta!

20120626-160629.jpg

Ikväll tror jag att det får bli detta till middag – köttfärsfyllda paprikor!
Du hittar receptet HÄR!
Kram

Join the discussion 3 Comments

 • Åsa Söderberg skriver:

  Ser smarrigt ut, måste testa. Tack för tipset!:-)

 • Åsa Söderberg skriver:

  Ser smarrigt ut, måste testa. Tack för tipset!:-)

 • Fia skriver:

  Mums, måste testa! Tål dock inte tacosåsen så får byta ut den:)
  Jag har ett par frågor, jag vill minska mitt höftmått, hur gör jag det på bästa och mest effektiva sätt? Jag tycker inte om att gå på gymmet men däremot gillar jag att vara ute och gå och cykla 🙂 jag försöker sluta med min överkonsumtion av cocacola, vilket är bästa sättet att vänja sig av på? Sen undrar jag även hur en detoxkur fungerar, får man bara dricka shakes eller kan man kombinera med iallafall ett mål mat om dagen?
  Tack för en bra och inspirerande blogg!! Kram

  • Annika Sjöö skriver:

   Oj, många frågor på en gång!
   Bästa sättet att minska på mått är att träna, bÅde kondition och styrka samt hålla en god kolstållning UTAN överkonsumtion av cola! Många tycker att sötsurt försvinner när man äter enligt GI eller lchf då blodsockret hålls på n bra nivå!
   Det finns både detox med vätska och mat!
   Läs Ulrika Davidssons detoxböcker där hon ger förslag på detoxmat!
   Lycka till!
   Kram Annika

 • Fia skriver:

  Mums, måste testa! Tål dock inte tacosåsen så får byta ut den:)
  Jag har ett par frågor, jag vill minska mitt höftmått, hur gör jag det på bästa och mest effektiva sätt? Jag tycker inte om att gå på gymmet men däremot gillar jag att vara ute och gå och cykla 🙂 jag försöker sluta med min överkonsumtion av cocacola, vilket är bästa sättet att vänja sig av på? Sen undrar jag även hur en detoxkur fungerar, får man bara dricka shakes eller kan man kombinera med iallafall ett mål mat om dagen?
  Tack för en bra och inspirerande blogg!! Kram

  • Annika Sjöö skriver:

   Oj, många frågor på en gång!
   Bästa sättet att minska på mått är att träna, bÅde kondition och styrka samt hålla en god kolstållning UTAN överkonsumtion av cola! Många tycker att sötsurt försvinner när man äter enligt GI eller lchf då blodsockret hålls på n bra nivå!
   Det finns både detox med vätska och mat!
   Läs Ulrika Davidssons detoxböcker där hon ger förslag på detoxmat!
   Lycka till!
   Kram Annika

Leave a Reply