20120731-143627.jpg

Hej!

Har du sett detta naturliga sötningsmedlet från funksjonellmat?
Det innehåller både sukrin och stevia och är dubbelt så sött som socker! Du behöver därför bara en minimal mängd när du använder det till t.ex. bakning.
Det innehåller inga kolhydrater såklart:-)

Join the discussion 6 Comments

  • LH skriver:

    Hej, jag läser och gillar fin blogg i allt förutom maten. Är inte hälsa att äta naturligt och vanligt i mängd anpassad efter ens egen kropp? Känns märkligt när en hälsoblogg propagerar så för sötningsmedel etc.

    • Ula skriver:

      Är inte detta naturlig sötningsmedel och en bättre variant än socker?

      • Annaedebro skriver:

        Socker är också ett sötningsmedel. Jag förstår inte varför denna detalj är så svår för folk att minna sig? Ett annat sötningsmedel är honung men ingen verkar tycka det är konstigt.

    • Annika Sjöö skriver:

      Både stevia och sukrin är naturliga sötningsmedel som utvinns ur växter! Båda mycket bättre än vanligt socker och annat konstgjort:-)
      Kram

  • LH skriver:

    Hej, jag läser och gillar fin blogg i allt förutom maten. Är inte hälsa att äta naturligt och vanligt i mängd anpassad efter ens egen kropp? Känns märkligt när en hälsoblogg propagerar så för sötningsmedel etc.

    • Ula skriver:

      Är inte detta naturlig sötningsmedel och en bättre variant än socker?

      • Annaedebro skriver:

        Socker är också ett sötningsmedel. Jag förstår inte varför denna detalj är så svår för folk att minna sig? Ett annat sötningsmedel är honung men ingen verkar tycka det är konstigt.

    • Annika Sjöö skriver:

      Både stevia och sukrin är naturliga sötningsmedel som utvinns ur växter! Båda mycket bättre än vanligt socker och annat konstgjort:-)
      Kram

  • Anna skriver:

    Finns det i vanlig mataffär, typ ICA eller beställer man på nätet? Det står att det är dubbelt så sött som vanligt socker, gäller det även vid bakning, att man tar hälften av sockret i receptet? Kan man byta ut mot socker rakt av?
    Mvh Anna

  • Anna skriver:

    Finns det i vanlig mataffär, typ ICA eller beställer man på nätet? Det står att det är dubbelt så sött som vanligt socker, gäller det även vid bakning, att man tar hälften av sockret i receptet? Kan man byta ut mot socker rakt av?
    Mvh Anna

Leave a Reply