Tävla om kokosvatten!

By juni 29, 2014Hälsa, Kost

20140629-150643-54403754.jpgHeej!

Kände att det var dags för en liten söndagstävling! Nu har du chansen att tävla om en låda naturellt kokosvatten samt en låda med chokladkokosvatten från Ecos!

För att vara med och tävla behöver du:
• Dela eller gilla inlägget
• Motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna detta paket!
Glöm inte ange mailadress i kommentarfältet också!

Tävlingen pågår fram till tisdag den 1 juli!

20140629-152108-55268333.jpgKramar Annika

Join the discussion 37 Comments

 • Malin Eriksson skriver:

  Jag skulle behöva detta då jag nyss gått in i den träningstättaste perioden. Semester… Det är underbart att få ta hand om sin kropp och själ. Malin.eriksson@svenljunga.se

 • Malin Eriksson skriver:

  Jag skulle behöva detta då jag nyss gått in i den träningstättaste perioden. Semester… Det är underbart att få ta hand om sin kropp och själ. Malin.eriksson@svenljunga.se

 • Sara Lang skriver:

  Vad roligt, visste inte att det fanns sånt vatten. Det hade varit roligt att prova :-). s_lang16@hotmail.com

 • Sara Lang skriver:

  Vad roligt, visste inte att det fanns sånt vatten. Det hade varit roligt att prova :-). s_lang16@hotmail.com

 • Maria skriver:

  Kanske för jag aldrig skulle köpa det själv…? Om jag nu inte får smak på det vill säga ;-)… Delar inlägget i min träningsgrupp på facebook :-)!

 • Maria skriver:

  Kanske för jag aldrig skulle köpa det själv…? Om jag nu inte får smak på det vill säga ;-)… Delar inlägget i min träningsgrupp på facebook :-)!

 • Caroline skriver:

  Hej Annica! Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag börjat äta mer paleokost men aldrig testat kokosvatten! Kommer använda det mest i olika smoothies,är väldigt nyfiken på.chokladen! Tränar mycket och min kropp behöver då bra mat,hört att just kokosvatten används av många idrottare som återhämtning! Mvh Caroline

 • Caroline skriver:

  Hej Annica! Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag börjat äta mer paleokost men aldrig testat kokosvatten! Kommer använda det mest i olika smoothies,är väldigt nyfiken på.chokladen! Tränar mycket och min kropp behöver då bra mat,hört att just kokosvatten används av många idrottare som återhämtning! Mvh Caroline

 • Caroline skriver:

  Glömde skriva min epostadress som är Carrodata@msn.com
  caroline

 • Caroline skriver:

  Glömde skriva min epostadress som är Carrodata@msn.com
  caroline

 • Lena Berglund skriver:

  Skulle vilja vinna detta då min dotter börjat träna med mig men skulle behöva en ”morot” som detta vatten för att anamma en hälsosammare koständring. Tror att detta skulle kunna vara till hjälp och nytta då hon är lite trött på att bara dricka vanligt vatten. yogalena_b@hotmail.com

 • Lena Berglund skriver:

  Skulle vilja vinna detta då min dotter börjat träna med mig men skulle behöva en ”morot” som detta vatten för att anamma en hälsosammare koständring. Tror att detta skulle kunna vara till hjälp och nytta då hon är lite trött på att bara dricka vanligt vatten. yogalena_b@hotmail.com

 • Camilla skriver:

  Jag kämpar så med att ändra min kost. Skulle vara en bra morot med något nyttigt och gott. /camilla411@live.se

 • Camilla skriver:

  Jag kämpar så med att ändra min kost. Skulle vara en bra morot med något nyttigt och gott. /camilla411@live.se

 • Linda skriver:

  Vilken tävling!! Jag skulle vilja vinna för att jag har blivit helt såld på kokosvatten både för att det är supergott men även för att det tillför så mycket till kroppen, har dock inte provat detta märke. Sedan så ska jag få barn om en vecka och har en hel varm sommar med amning framför mig. Och vad kan vara bättre påfyllning för kroppen än massa nyttigheter från kokosvattnet??!!

  // Linda (coach_linda@hotmail.com)

 • Linda skriver:

  Vilken tävling!! Jag skulle vilja vinna för att jag har blivit helt såld på kokosvatten både för att det är supergott men även för att det tillför så mycket till kroppen, har dock inte provat detta märke. Sedan så ska jag få barn om en vecka och har en hel varm sommar med amning framför mig. Och vad kan vara bättre påfyllning för kroppen än massa nyttigheter från kokosvattnet??!!

  // Linda (coach_linda@hotmail.com)

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag är en storkonsument av kokosvatten. Bästa drycken efter vatten såklart! Nyttigt, gott och är den perfekta törstsläckaren!

 • Jessica Sundberg skriver:

  Jag är en storkonsument av kokosvatten. Bästa drycken efter vatten såklart! Nyttigt, gott och är den perfekta törstsläckaren!

 • Sanne-Lee skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag precis börjat springa för första gången i mitt snart 25 åriga liv! 🙂 Imorgon går jag in i vecka 4 och ja, jag tycker fortfarande att det är tufft men kämpar på! Något som skulle få mig att se fram emot att avsluta löprundorna skulle ju vara att veta att jag får komma hem och återfukta kroppen ordentligt!
  Var nyligen i USA där jag testade kokosvatten med chokladsmak för första gången och ja, jag skulle kunna dricka det varje dag livet ut tror jag! sanneleemolofsson@gmail.com

 • Sanne-Lee skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag precis börjat springa för första gången i mitt snart 25 åriga liv! 🙂 Imorgon går jag in i vecka 4 och ja, jag tycker fortfarande att det är tufft men kämpar på! Något som skulle få mig att se fram emot att avsluta löprundorna skulle ju vara att veta att jag får komma hem och återfukta kroppen ordentligt!
  Var nyligen i USA där jag testade kokosvatten med chokladsmak för första gången och ja, jag skulle kunna dricka det varje dag livet ut tror jag! sanneleemolofsson@gmail.com

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Min anledning till att jag ska vinna kokosvatten är för att jag aldrig testat det men hört mycket om. Tränar dagligen och har gått ner 35 kg så lite fräscht i matsedeln skulle sitta fint 😉

  jessicaolsson906@hotmail.com

  Tack för all motivation och dina superbra dvder

  /// Jessica

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Min anledning till att jag ska vinna kokosvatten är för att jag aldrig testat det men hört mycket om. Tränar dagligen och har gått ner 35 kg så lite fräscht i matsedeln skulle sitta fint 😉

  jessicaolsson906@hotmail.com

  Tack för all motivation och dina superbra dvder

  /// Jessica

 • anette skriver:

  Hej!
  När jag har sprungit lite längre eller i värme brukar jag behöva ta resorb för att inte få huvudvärk efter ett par timmar. Enbart vatten räcker inte för mig. Detta hade varit roligt att testa om kokosvatten kan hjälpa istället. Tack för en bra blogg!
  /Anette (adersjo@hotmail.com)

 • anette skriver:

  Hej!
  När jag har sprungit lite längre eller i värme brukar jag behöva ta resorb för att inte få huvudvärk efter ett par timmar. Enbart vatten räcker inte för mig. Detta hade varit roligt att testa om kokosvatten kan hjälpa istället. Tack för en bra blogg!
  /Anette (adersjo@hotmail.com)

 • Helena Lundberg skriver:

  Jag behöver något bra komplement till resorb. Blir alltid lite vimelkantig efter ett pass och håller på att hitta något som gör att detta inte inträffar.
  helena74lundberg@telia.com

 • Helena Lundberg skriver:

  Jag behöver något bra komplement till resorb. Blir alltid lite vimelkantig efter ett pass och håller på att hitta något som gör att detta inte inträffar.
  helena74lundberg@telia.com

 • Jenny skriver:

  Åh, har hört talas om detta kokosvatten med choklad, men inte sett det! Vill så gärna ha en bättre kosthållning och alternativ till yoghurtfrukost/mellis. Att göra smoothie med detta skulle vara drömmen för en chokladälskare som jag! 🙂 petojen@live.se

 • Jenny skriver:

  Åh, har hört talas om detta kokosvatten med choklad, men inte sett det! Vill så gärna ha en bättre kosthållning och alternativ till yoghurtfrukost/mellis. Att göra smoothie med detta skulle vara drömmen för en chokladälskare som jag! 🙂 petojen@live.se

 • Frida skriver:

  Älskar kokos så att prova på kokosvatten hade varit kul,
  kanske man har turen att slippa en resa utan strul.
  Att ha detta med på resan hade varit bra,
  njuta utan oro precis som man ska.

 • Frida skriver:

  Älskar kokos så att prova på kokosvatten hade varit kul,
  kanske man har turen att slippa en resa utan strul.
  Att ha detta med på resan hade varit bra,
  njuta utan oro precis som man ska.

 • Tess skriver:

  För att jag är jag

 • Tess skriver:

  För att jag är jag

 • Emma skriver:

  Skulle vara fantastiskt att vinna denna tävling då jag aldrig testat kokosvatten förut men velat göra det lääänge!
  *håller tummar & tår att jag detta vatten får*

 • Emma skriver:

  Skulle vara fantastiskt att vinna denna tävling då jag aldrig testat kokosvatten förut men velat göra det lääänge!
  *håller tummar & tår att jag detta vatten får*

 • Susanne skriver:

  Jag hårdbantar ;), för sista gången… Jag tror jag har lärt mig några läxor på vägen genom din, olgas och katrins blogg, jag plockar upp tips från er. Skulle vara en toppenbonus med kokkosvatten också. Jag lär mig sakta att äta gott, nyttigt och ffa mindre än tidigare och älskar känslan av det hälsosamma. Så tack för allt du ger oss!

 • Susanne skriver:

  Jag hårdbantar ;), för sista gången… Jag tror jag har lärt mig några läxor på vägen genom din, olgas och katrins blogg, jag plockar upp tips från er. Skulle vara en toppenbonus med kokkosvatten också. Jag lär mig sakta att äta gott, nyttigt och ffa mindre än tidigare och älskar känslan av det hälsosamma. Så tack för allt du ger oss!

 • marie skriver:

  Vi har inte känligt vatten och det ser ut som om vi måste borra en ny brunn. Har kånkat dunkar i ett års tid, man får en tankeställare om hur bra man kan ha det att kunna dricka vatten direkt ur kran och det tar inte slut. Vi är en familj på 4 st som gillar bra mat ( jag är dock den enda som behöver tänka på vikten gravid kilona vill inte riktigt försvinna). Men hur bra mat jag än äter så har jag upptäckt att det är när jag har druckit ordentligt som kilona minskar. Det skulle vara mer än guld värt att få vinna denna dryck. Extra energi för att fortsätta kånka vatten. Önskar dig en härlig sommar och tack för den energin du ger, du verkligen sprudlar och det är roligt att läsa din blogg.

 • marie skriver:

  Vi har inte känligt vatten och det ser ut som om vi måste borra en ny brunn. Har kånkat dunkar i ett års tid, man får en tankeställare om hur bra man kan ha det att kunna dricka vatten direkt ur kran och det tar inte slut. Vi är en familj på 4 st som gillar bra mat ( jag är dock den enda som behöver tänka på vikten gravid kilona vill inte riktigt försvinna). Men hur bra mat jag än äter så har jag upptäckt att det är när jag har druckit ordentligt som kilona minskar. Det skulle vara mer än guld värt att få vinna denna dryck. Extra energi för att fortsätta kånka vatten. Önskar dig en härlig sommar och tack för den energin du ger, du verkligen sprudlar och det är roligt att läsa din blogg.

 • Tuvali skriver:

  Åh, det hade varit perfekt att ta med som en återställare under sommarens utmaning – fem dagars trailrunning i High Tatras! Det blir ett äventyr utan dess like – och tänk att få dela det med wellbeing Ecos!

 • Tuvali skriver:

  Åh, det hade varit perfekt att ta med som en återställare under sommarens utmaning – fem dagars trailrunning i High Tatras! Det blir ett äventyr utan dess like – och tänk att få dela det med wellbeing Ecos!

 • Anna Mikaelsson skriver:

  Rekommenderar verkligen detta kokosvatten…använder det i mina gröna smoothies…till chiapudding…direkt efter ett träningspass…i frukostyoghurten…verkligen användbart…jag tycker så mycket om detta kokosvatten redan men hoppas ändå på tur i tävlingen!
  kram Anna (dottie.mikaelsson@telia.com)

 • Anna Mikaelsson skriver:

  Rekommenderar verkligen detta kokosvatten…använder det i mina gröna smoothies…till chiapudding…direkt efter ett träningspass…i frukostyoghurten…verkligen användbart…jag tycker så mycket om detta kokosvatten redan men hoppas ändå på tur i tävlingen!
  kram Anna (dottie.mikaelsson@telia.com)

 • Lena Öhrn skriver:

  Min dotter Lisa ska flytta hemifrån om tre veckor , skulle gärna vilja vinna kokosvatten för att ge henne så att hon kan lyxa till det lite i sin nya vardag.
  Tack.
  Mvh Lena

 • Lena Öhrn skriver:

  Min dotter Lisa ska flytta hemifrån om tre veckor , skulle gärna vilja vinna kokosvatten för att ge henne så att hon kan lyxa till det lite i sin nya vardag.
  Tack.
  Mvh Lena

 • Linda från ÅLAND skriver:

  Jag använder alla sorters kokosprodukter det finns typ. Kokosvatten är så gott och törstsläckande under sommarsemestern, i synnerhet årets semester då jag tränar 5 av 7 dagar i veckan och har gett mig F-N på att det ska ge resultat. Kokosvatten är det perfekta efteråt och när som helst egentligen. Blir sååå inspirerad av din blogg och alla goda recept du delar med dig. Smoothie med kokosvatten i hör till favvon. lelle@aland.net

 • Linda från ÅLAND skriver:

  Jag använder alla sorters kokosprodukter det finns typ. Kokosvatten är så gott och törstsläckande under sommarsemestern, i synnerhet årets semester då jag tränar 5 av 7 dagar i veckan och har gett mig F-N på att det ska ge resultat. Kokosvatten är det perfekta efteråt och när som helst egentligen. Blir sååå inspirerad av din blogg och alla goda recept du delar med dig. Smoothie med kokosvatten i hör till favvon. lelle@aland.net

 • Murjäkk (Maria) Karlsvik skriver:

  Detta verkar jättebra för min kropp! Jag har aldrig provat det och skulle gärna vinna! Maria i Karlsvik murjack@hotmail.com

 • Murjäkk (Maria) Karlsvik skriver:

  Detta verkar jättebra för min kropp! Jag har aldrig provat det och skulle gärna vinna! Maria i Karlsvik murjack@hotmail.com

 • Bea skriver:

  Vad kul! Har hört talas om kokosvatten på senaste tiden men inte förstått mkt mer än att det tycks vara nyttigt och bland annat gott i smoothie. Skulle gärna få testa!

 • Bea skriver:

  Vad kul! Har hört talas om kokosvatten på senaste tiden men inte förstått mkt mer än att det tycks vara nyttigt och bland annat gott i smoothie. Skulle gärna få testa!

 • Kia skriver:

  Mums! Då jag baserar min kost på mycket kokos för att de är nyttigt, så hade dessa passat mig perfekt att svalka sig med i sommar. =)

 • Kia skriver:

  Mums! Då jag baserar min kost på mycket kokos för att de är nyttigt, så hade dessa passat mig perfekt att svalka sig med i sommar. =)

 • Isabel skriver:

  Vilken härlig tävling!
  Jag har precis introducerat chiafrön för min precis 92 år fyllda (idag) morfar, han är och har alltid varit så medveten om vad han stoppar i sig och tack vare det har han många år kvar att upptäcka allt nytt spännande på matfronten.
  Jag skulle så gärna vilja vinna en låda av min favoritdryck och introducera detta för honom! Vi bor på en liten ort och det är så svårt att få tag på bra ekologiska produkter så detta skulle uppskattas enormt!

  isabolero@gmail.com

 • Isabel skriver:

  Vilken härlig tävling!
  Jag har precis introducerat chiafrön för min precis 92 år fyllda (idag) morfar, han är och har alltid varit så medveten om vad han stoppar i sig och tack vare det har han många år kvar att upptäcka allt nytt spännande på matfronten.
  Jag skulle så gärna vilja vinna en låda av min favoritdryck och introducera detta för honom! Vi bor på en liten ort och det är så svårt att få tag på bra ekologiska produkter så detta skulle uppskattas enormt!

  isabolero@gmail.com

 • Elin skriver:

  Det hade verkligen varit en kickstart för mig att vinna detta paket. Nu ska nytt hälsosamt in och ut med det gamla! Gillat på fb.

 • Elin skriver:

  Det hade verkligen varit en kickstart för mig att vinna detta paket. Nu ska nytt hälsosamt in och ut med det gamla! Gillat på fb.

 • Emma Vuckovic skriver:

  Hej!
  Jag har faktiskt aldrig provat kokosvatten så skulle gärna vinna detta 🙂
  /Emma Vuckovic
  emmavuckovic@hotmail.com

 • Emma Vuckovic skriver:

  Hej!
  Jag har faktiskt aldrig provat kokosvatten så skulle gärna vinna detta 🙂
  /Emma Vuckovic
  emmavuckovic@hotmail.com

 • Linnéa skriver:

  Jag har aldrig smakat kokosvatten, men har läst så många gånger om dess fördelar. Det är många gånger jag tänkt tanken att jag vill testa men problemet är att där jag bor är det väldigt svårt att hitta kokosvatten, och dem få hälsobutikerna de finns i tar alldeles för höga priser. Jag skulle bli så glad!! Kram

 • Linnéa skriver:

  Jag har aldrig smakat kokosvatten, men har läst så många gånger om dess fördelar. Det är många gånger jag tänkt tanken att jag vill testa men problemet är att där jag bor är det väldigt svårt att hitta kokosvatten, och dem få hälsobutikerna de finns i tar alldeles för höga priser. Jag skulle bli så glad!! Kram

Leave a Reply