That’s not what makes me happy…

20140625-200902-72542065.jpgKära läsare!

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag precis som alla andra har mina ”ups and downs” och jag är mycket medveten om att det har varit mycket ”ups” på senaste tiden! Paleo receptboken, jobben har rullat in, Boozt sålde slut på en dag, jag har blivit ambassadör för ett stort hälsoföretag…etc. Fantastiskt roliga saker som jag är sååå glad och tacksam för! MEN ”that’s not what makes me happy for real”.

Det som verkligen gör mig lycklig är att få komma hem efter en lång dag till min familj. Pussa på min son. Mysa med min man i soffan. Känna mig älskad och älska tillbaks.
Det som verkligen gör mig lycklig är att jag funnit en ny vän som jag vet kommer finnas där livet ut. Som det känns som jag har känt hela livet.
Det som verkligen gör mig lycklig på riktigt är helt enkelt det som är det allra viktigaste för mig.
Vill att ni ska veta det…

Kram Annika

Join the discussion 14 Comments

Leave a Reply