The drop…

By januari 31, 2015Träning, Mitt liv

(null)Heej!

Vaknade upp till denna utsikt i morse! Inte helt fel…

Startade med att chockade de som valt att träna med ett grymt intervallpass – The drop!

(null)

(null)Nu ligger jag på hotellrummet och laddar för min föreläsning!

Kram Annika

Join the discussion 3 Comments

 • Jeanette skriver:

  Lycka till!

 • Jeanette skriver:

  Lycka till!

 • Isabel skriver:

  Jag tycker din blogg är så härlig och full av inspiration! Älskar träningspassen du lägger ut, igår använde jag ett AMRAP -pass du la ut förra veckan som bas (5 burpees, 10 armhävningar, 15 swingar och 20 squats) -och sen byggde jag på så resultatet blev 3 st 10 min set med AMRAP i olika former, 5x1min rodd intervall och avslutade med en liten promenix i uppförsbacke (Max motlut) i 15 min. Härligt och jobbigt och alldeles underbart 🙂

  Tack! Och grattis till en lyckad föreläsning och jag ser fram emot att läsa mer av dig!

  Kram <3

 • Isabel skriver:

  Jag tycker din blogg är så härlig och full av inspiration! Älskar träningspassen du lägger ut, igår använde jag ett AMRAP -pass du la ut förra veckan som bas (5 burpees, 10 armhävningar, 15 swingar och 20 squats) -och sen byggde jag på så resultatet blev 3 st 10 min set med AMRAP i olika former, 5x1min rodd intervall och avslutade med en liten promenix i uppförsbacke (Max motlut) i 15 min. Härligt och jobbigt och alldeles underbart 🙂

  Tack! Och grattis till en lyckad föreläsning och jag ser fram emot att läsa mer av dig!

  Kram <3

Leave a Reply