Tobias Karlssons 40-års fest!!!

By maj 14, 2017Mitt liv


Heej!

Direkt från Rhodos via Göteborg till Stockholm för att fira vår kära vän Tobias Karlsson (som ni säkert känner igen)! En sann glädjespridare som hade 40-års fest med musikaltema. Tobias ääääälskar musikaler!

Jag blev tilldelad rollen Sherrie Christian från Rock of ages (som dessutom spelas av min stora idol Julianne Hough i senaste filmen)…

…och min kära man fick Friedrich från Sound of music! Gissa vem som var mest nöjd?!

Snacka om hejdundrande fest! Och vilka stjärnor som sjöng och höll tal då!!! Bl.a. Shirley Clamp, Robert Wells, Sissela Kyle, och inte ett öga var torrt när Arja Saijonmaa sjöng ”Jag vill tacka livet” för Tobias!

Kände knappt igen Calle Sterner från Let’s dance som Shrek!

Trots att vi var väldigt trötta efter hemresan så ångrar vi oss inte en sekund att vi tog oss upp till Sthlm för att vara med och fira Tobias. En fantastisk kväll på många sätt!

Kram Annika

Leave a Reply