Trainingcamp Stockholm!

By oktober 29, 2015Träning, Mitt liv

  
Hej hej!

Sista helgen i november jobbar jag på träningseventet Training Camp Stockholm!

Eventet är under Allt för Hälsa mässan på Stockholmsmässan med massor av träning och föreläsningar! Själv kommer jag att hålla i två dansklasser, intervallträning samt föreläsning. Läs mer och anmäl dig till eventet HÄR! 

”Välkommen till Training Camp Stockholm den 27-29 november på Stockholmsmässan! Välj mellan över 100 olika träningspass, föreläsningar och workshops. Svettas, skratta och kämpa tillsammans med Sveriges främsta instruktörer.

Spring med Anders Szalkai, stärk dina muskler med Mårten Nylén och Martin Lidberg, fightas med Jörgen Kruth och Rickard Nordstrand, dansa med Tobias Karlsson och Annika Sjöö och yoga med Malin Berghagen. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av föreläsningar med namn som Mia Törnblom, Blossom Tainton Lindquist, Pär Johansson, Kristina Andersson, Ari Riabacke, Mikael Nygren och Oscar Jöback.

Under tre dagar kommer Stockholmsmässan fullkomligt koka av aktivitet. Träning i alla former, föreläsningar av högsta klass, intressanta workshops, tävlingar, behandlingar, mässerbjudanden, kost, underhållning och massor av annat kul. Pris från 1 245 kr.” 

 
Kram Annika

Join the discussion One Comment

  • vivianne treschow skriver:

    Vad härligt, underbart att få rör på sig lite extra nu när det är mörkt och kallt. Folk tenderar att fastna i soffan nu och äta mer skräp, hör årstiden till liksom. Bra att få extra motivation till att inte falla i fällen.

    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Leave a Reply