Träna för mig på Best of the Best i Stockholm!

By september 28, 2011Uncategorized

Heej!

Du har väl inte missat att du kan träna Sh’bam för mig på Best of the Best konventet den 12 och 13 nov i samband med Allt för Hälsan mässan i Älvsjö! Anmäl dig här!

Vore superroligt om du kom dit! Jag kommer även hålla ett föredrag om boken på mässan! Välkommen!

Kramar Annika

Join the discussion One Comment

  • Emma skriver:

    Hej Sötsak!

    Som jag ska på de! Blir mitt 3dje år! först såg det mörkt ut som att jag inte skulle kunna komma för vi ska åka till egypten men lyckades fixa så jag kommer hem dagen innan så jag kan vara med! Kommer bli BÄST!!! Kram

  • Emma skriver:

    Hej Sötsak!

    Som jag ska på de! Blir mitt 3dje år! först såg det mörkt ut som att jag inte skulle kunna komma för vi ska åka till egypten men lyckades fixa så jag kommer hem dagen innan så jag kan vara med! Kommer bli BÄST!!! Kram

Leave a Reply