UNDERBARA MARIA MONTAZAMI!!!

By september 23, 2011Uncategorized

Hej kära läsare!

Igår när jag var på bokmässan så fick jag ÄNTLIGEN träffa denna underbara människa – Maria Montazami!

Dels så är vi ju blogg-grannar här på Amelia, men vi har nu dessutom gett ut varsin bok från samma bokförlag, Ica bokförlag!

Jag vet inte om någon av er minns förra hösten när det var bloggträff uppe i Sthlm och mitt tåg blev så försenat att jag missade hela träffen?! Då missade jag även att få prata med Maria, men det fick jag verkligen tillfälle till igår och jag bara måste säga att hon är fullkomligt UNDERBAR!

Så ödmjuk, snäll och trevlig mot alla hon träffar. Människor drar i henne till höger och vänster, men Maria är lika tillmötesgående och rar gentemot alla. Dessutom var hon rolig och väldigt gullig mot mig efter min bokpresentation! Stor eloge till denna kvinna!

Ikväll blir det middag med förlaget:-)

Kram Annika

Och glöm inte imorgon kl 11 monter B 08:21-22

KRAM Annika

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply