Banan – och cashewrulle!

By januari 20, 2013Uncategorized

20130120-135401.jpg

Hej!

Vill du äta ett gott mellanmål? Pröva då denna banan – och cashewrulle!

Följ receptet till bananscones, men bred ut smeten över en halv plåt med bakplåtspapper istället.
Skär brödet i avlånga bitar, bred på cashewsmör och rulla ihop. Smaskens!

Kram

Join the discussion 3 Comments

  • Hanna skriver:

    Banansconsen har blivit ett stående inslag på lördagsfrukosten 🙂 vet inte vilket smör du brukar köpa men cashewpastan från Monki är suverän!

  • Hanna skriver:

    Banansconsen har blivit ett stående inslag på lördagsfrukosten 🙂 vet inte vilket smör du brukar köpa men cashewpastan från Monki är suverän!

  • Mirandaericsson skriver:

    Tack för en bra blogg. Visste inte så mycket om paleo innan men det känns som en fräsch och nyttig kost. Tyvärr här jag svårt för banan och det hade därför varit kul med recept utan just denna ingridiens. Mvh miranda

  • Mirandaericsson skriver:

    Tack för en bra blogg. Visste inte så mycket om paleo innan men det känns som en fräsch och nyttig kost. Tyvärr här jag svårt för banan och det hade därför varit kul med recept utan just denna ingridiens. Mvh miranda

Leave a Reply