För dig som tränar mycket…

20120516-125549.jpg

Hej hej!

Att träna mycket innebär ju också att man måste duscha mycket, men att tvätta håret varje dag är ju inte så bra…

Med torrschampo har du löst det problemet och jag tycker lätt att det bästa är Proffs torrschampo som du köper på självaste H&M! Endast 49,50!

Har provat en del andra men detta är min favorit!

Kram

Join the discussion 4 Comments

 • Jenny Hansson skriver:

  Det måste jag prova 🙂
  Jag har en kost undran. Man ska ju inte äta fullfeta produkter med kolhydrater så då undrar jag vad som gäller under en dag? Tex om jag äter grovt bröd till frukost men om jag låter bli att äta kolhydrater till lunch och middag kan jag då ha fullfet grädde till maten fast jag ätit den grova mackan på morgonen, eller måste jag låta bli mackan med ifall jag vill ha det?
  Vore jätte tacksam för svar!

  Mvh Jenny

  • Annika Sjöö skriver:

   Hej Jenny!
   Det beror lite på hur du tränar och rör dig i övrigt.
   Men jag tror inte du ska vara rädd för fettet då du äter såpass lite kolhydrater. Dock ej i samma måltid! Kram Annika

   Subject: [shapeupwellness] Re: För dig som tränar mycket…

 • Jenny Hansson skriver:

  Det måste jag prova 🙂
  Jag har en kost undran. Man ska ju inte äta fullfeta produkter med kolhydrater så då undrar jag vad som gäller under en dag? Tex om jag äter grovt bröd till frukost men om jag låter bli att äta kolhydrater till lunch och middag kan jag då ha fullfet grädde till maten fast jag ätit den grova mackan på morgonen, eller måste jag låta bli mackan med ifall jag vill ha det?
  Vore jätte tacksam för svar!

  Mvh Jenny

  • Annika Sjöö skriver:

   Hej Jenny!
   Det beror lite på hur du tränar och rör dig i övrigt.
   Men jag tror inte du ska vara rädd för fettet då du äter såpass lite kolhydrater. Dock ej i samma måltid! Kram Annika

   Subject: [shapeupwellness] Re: För dig som tränar mycket…

 • Petra skriver:

  Skall absolut testa denna. Har inte lyckats att hitta någon bra.

 • Petra skriver:

  Skall absolut testa denna. Har inte lyckats att hitta någon bra.

 • Isa skriver:

  TACK för tipset, jag tvättar håret varje dag nu när jag har börjat träna. Ska absolut testa detta…och så billigt! Du har så många bra tips på allt möjligt! Tack igen!

 • Isa skriver:

  TACK för tipset, jag tvättar håret varje dag nu när jag har börjat träna. Ska absolut testa detta…och så billigt! Du har så många bra tips på allt möjligt! Tack igen!

Leave a Reply