Frankrike i mitt hjärta!

By augusti 6, 2017Mitt liv, Inspiration

Franska rivieran kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

För 16 år sedan packade jag väskan för att uppleva ett annat land på riktigt. Hamnade i den lilla staden Saint-Raphaël som blomstrar på somrarna och är stendött på vintrarna. Sökte jobb och hamnade på en glasseria! Sålde glass dygnet runt i 4 månader. Bodde i en liten husbil på en svensk/fransk familjs tomt😂

När hösten kom flyttade jag till Nice för att studera på universitetet! Fick hyra en fantastisk lägenhet, träffade vänner för livet och levde studentlivet fullt ut! En av de bästa tiderna i mitt liv! Under mitt år i Frankrike gick jag upp 10 kg, men var så lycklig som jag kunde bli! Lyckan sitter inte i ett par siffror på vågen!

Att jag 16 år senare skulle besöka samma ställen på rivieran tillsammans med min familj, som jag ju inte hade en aning om då, känns helt magiskt!❤️

Tack Frankrike för den här gången. Vi kommer tillbaka!

Kram Annika

Leave a Reply