Fullt upp är bara förnamnet!

Heej!

Fullt upp är bara förnamnet på förra veckan! Men ROLIGT fullt upp!

Dels lanserades min nya träningskollektion från by Sjöö i samarbete med provrummet i fredags. Jag körde en öppen dansklass i Borås med efterföljande shopping. Var lite nervös över hur många som skulle dyka upp…tänkte “tänk om det står 3 personer där nu” typ. Men icke! Ett stort och härligt gäng kom och dansade. TACK!

Sen tog vi även de sista bilderna inför min nya kokbok och det här! Sååå glad för det här!!! Att jag och en av mina närmaste vänner Åsa Nyvall fått möjlighet att göra en bok tillsammans som släpps i december!

Det kommer bli fantastiskt och Åsa är fantastisk!!! En unik bok om jag får säga det själv😉

Och igår satte jag mig i bilen för att åka upp och jobba på en träningsdag på Valfjället. Hade föreläsning och träningspass. Vilket härligt gäng!

Kramar Annika

Leave a Reply