Godaste laxen hittar du här!

20120502-104533.jpg

God morgon!

Snart är dax för ett Crosstraining pass med Michael och sedan ska jag hålla i ett jivepass!

Jag ÄLSKAR att vara här på dessa träningsresor! Massor av träning, härliga människor, sol, bad och dessutom världens godaste lax! Det finns en restaurang precis vid stranden som varje vecka blir invaderad av Springtime-gäster p.g.a deras fantastiska fisk. Laxfilén med en fräsch sallad är min favorit:-)

Dagarna går verkligen i ett här nere och som du säkert förstår blir det ju inte matlagning för min del och därav mindre recept på bloggen dessa två veckor. Jag får kompensera er med en receptkavalkad när jag kommer hem istället, ok?!

Önskar jag kunde blogga mer, men endast några få ställen har WiFi, så ett om dagen blir det. Hoppas ni har överseende just nu….

Kramar Annika

20120502-104553.jpgAfro på stranden…

20120502-104605.jpgMina älsklingar vid poolen!

Join the discussion 2 Comments

 • Moalee skriver:

  Hej! Jag håller på med ett arbete i skolan som handlar om hälsa och olika människors sätt att se på detta. Nu skulle jag bli otroligt glad och tacksam om du skulle orka ta dig tiden att svara på mina frågor. Skulle vara guld värt.

  1. Vad, anser du, innebär hälsa?
  2. Var ligger ditt fokus i din blogg – vad vill du förmedla?
  3. Vilken är din målgrupp?
  4. Anser du att du själv driver en hälsoblogg?

  Ha det bäst! Kram.

 • Moalee skriver:

  Hej! Jag håller på med ett arbete i skolan som handlar om hälsa och olika människors sätt att se på detta. Nu skulle jag bli otroligt glad och tacksam om du skulle orka ta dig tiden att svara på mina frågor. Skulle vara guld värt.

  1. Vad, anser du, innebär hälsa?
  2. Var ligger ditt fokus i din blogg – vad vill du förmedla?
  3. Vilken är din målgrupp?
  4. Anser du att du själv driver en hälsoblogg?

  Ha det bäst! Kram.

Leave a Reply