Kokospannkakor à la lchf

By maj 17, 2012Recept

20120517-084505.jpg

Heej!
Igår testade jag att göra pannkakor på kokosmjölk, vilket funkade alldeles utmärkt! Samma konsistens som vanliga pankisar:-)

4 ägg
250g kokosmjölk
1 dl vatten
2 krm salt
1 tak vaniljpulver
1 msk fiberhusk

Blanda ihop alla ingredienser och stek till pannkakor på medelhög värme.
Servera med agavesirap eller bara som de är!

Kram

Join the discussion 2 Comments

  • Lisa skriver:

    Lagade dessa till lunch idag och åt tillsammans med matkvarg och varma hallon- supergott! Nu är jag behagligt mätt och glad att ha hittat en ny variant av pannkakor!

    Tack för tipset!
    Kram Lisa

  • Lisa skriver:

    Lagade dessa till lunch idag och åt tillsammans med matkvarg och varma hallon- supergott! Nu är jag behagligt mätt och glad att ha hittat en ny variant av pannkakor!

    Tack för tipset!
    Kram Lisa

  • Niklas skriver:

    Kan tilläggas att Coconut Cream INTE är samma sak som Cocosmjölk…
    Försnämnda är mycket krämigare och är inte en fast massa, som såklart fungerar mycket bättre i smeten än Cocosmjölk.

  • Niklas skriver:

    Kan tilläggas att Coconut Cream INTE är samma sak som Cocosmjölk…
    Försnämnda är mycket krämigare och är inte en fast massa, som såklart fungerar mycket bättre i smeten än Cocosmjölk.

Leave a Reply